ACF laminating NL

Heat seal en

ACF Lamineren

Elektrisch geleidende lijmbindingen kunnen worden gemaakt tussen flexibele en stijve printplaten, glazen paneel-displays en flexibele folies. In het proces wordt de lijm verhit en gekoeld onder druk door middel van een thermode (hot bar). Geleidende lijm kan worden verkregen in de vorm van folie, flex of pasta. Deze lijm bevat kleine geleidende deeltjes of bolletjes, die worden gescheiden door een isolerende matrix van lijm materiaal.

Wat zijn de grootste

Voordelen van ACF

Klantgedreven en

Bewezen aanpak

Wij werken samen met u om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die nauwkeurig aansluiten bij uw eisen. Als experts op ons vakgebied ontwikkelen wij toepassingen die uw project tot een succes maken.

Een sterk team van goed opgeleide product- en procesingenieurs staat klaar om u te ondersteunen bij het oplossen van uw zakelijke uitdagingen. Met een demo- en applicatieontwikkelingscentrum in Nederland kunnen we samen met u werken aan applicatieontwikkeling, procesverbeteringen en systeemonderhoud.

Onze ervaren en bekwame service- en applicatie-ingenieurs staan klaar om u van dienst te zijn!

Bij C-tech Systems kunnen we u helpen met kleinschalige proeven of pilotproductie om de functionaliteit van het product te demonstreren en te valideren. We bieden ook contractfabricage aan voor kleine hoeveelheden productie.

Voor al onze producten bieden wij gratis applicatieontwikkelingssupport aan onze klanten, tot een maximum van vier uur. Voor diepgaande onderzoeken die extra inspanningen vereisen, rekenen we alleen een zeer concurrerende prijs.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw soldeer-, bonding- of stakingstoepassingen!

ACF is veruit de beste optie voor het maken van verbindingen met glazen en flexibele displays.

c-tech systems

Onze Branches

Gratis ondersteuning voor applicatie-ontwikkeling

4 uur gratis

"Required" geeft vereiste velden aan

Contact

Download whitepaper

Leave your details below and receive the free whitepaper about hot bar soldering.

"Required" geeft vereiste velden aan