Hot Bar Reflow Soldering LP NL

Hot Bar

Reflow Solderen

Onze Hot Bar Systemen variëren van (ingebouwde) procesapparatuur tot desktop- en standalone-systemen, tot volledig geautomatiseerde in-line oplossingen. Hiermee bieden wij dé oplossing voor al uw toepassingen op het gebied van Reflow Soldering, Heat Staking, ACF Lamineren en Heat Seal Bonding.

Waarom kiezen voor

C-Tech Systems

Klantgedreven en

Bewezen aanpak

Wij werken samen met u om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die nauwkeurig aansluiten bij uw eisen. Als experts op ons vakgebied ontwikkelen wij toepassingen die uw project tot een succes maken.

Een sterk team van goed opgeleide product- en procesingenieurs staat klaar om u te ondersteunen bij het oplossen van uw zakelijke uitdagingen. Met een demo- en applicatieontwikkelingscentrum in Nederland kunnen we samen met u werken aan applicatieontwikkeling, procesverbeteringen en systeemonderhoud.

Onze ervaren en bekwame service- en applicatie-ingenieurs staan klaar om u van dienst te zijn!

Bij C-tech Systems kunnen we u helpen met kleinschalige proeven of pilotproductie om de functionaliteit van het product te demonstreren en te valideren. We bieden ook contractfabricage aan voor kleine hoeveelheden productie.

Voor al onze producten bieden wij gratis applicatieontwikkelingssupport aan onze klanten, tot een maximum van vier uur. Voor diepgaande onderzoeken die extra inspanningen vereisen, rekenen we alleen een zeer concurrerende prijs.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw soldeer-, bonding- of stakingstoepassingen!

Voor componenten die een zeer nauwkeurige positionering vereisen, is Hot Bar Reflow Soldering het meest ideale proces.

c-tech systems

Onze Branches

Gratis ondersteuning voor applicatie- ontwikkeling

4 uur gratis

"Required" geeft vereiste velden aan

Contact

Download whitepaper

Leave your details below and receive the free whitepaper about hot bar soldering.

"Required" geeft vereiste velden aan